Tervetuloa seuraamaan Puolamäkeläisten elämää!

maanantai 9. toukokuuta 2011

Viidakkomuumit

 Olen aivan hurjan ihastunut Finlaysonin Viidakkomuumi kuosiin. Kaupungissamme on Finlaysonin tehtaanmyymälä, josta viime keväänä tein löydön 2.laatuisten kopasta. Iso pussilakana 10€ eli kangasta metritolkulla superhalvalla... 

Kangas oli muuten ihan ok, mutta muumit olivat värjäytyneet hiukan sinertäviksi... Sen huomasin vasta nyt kun sain 1.laatuista vertailtavaksi! Nyt kun tuo pussilakana on tuhottu lähes viimeistä tilkkua myöten lähdin katsastamaan löytyisikö sitä vielä myymälästä metritavarana... Kauhistukseksi sain kuulla että sen valmistus on lopetettu!!!! Ja heiltä se on kokonaan loppu :( Onneksi tajusin kysyä, että jos sitä löytyisi jostain muusta myymälästä ja löytyihän sitä! Ja tilasin sitä 5 metriä ettei ihan heti lopu kesken ;) 

Heillä toimii tuo tilaus systeemi niin, että tuote toimitetaan suoraan asiakkaalle postiennakolla. Vihdoin kun paketti saapui oli postiennakko melkein puolet enemmän mitä olin odottanut... Soitto myymälään ja sieltä selvittelivät asiaa ja selvisi että lähettävä myymälä oli laittanut (vahingossa???) melkein puolet kovemman hinnan! No onneksi asia selvisi ja kävin noutamassa paketin ja samalla reissulla myymälästä erotuksen verran rahaa:)
 Viidakkomuumia ja siihen  sointuvaa limevihreetä lakanakangasta. Lakanakangas Kodinykkösestä, lasten lakana 6,95€ (Huomasin että on halvempaa ostaa valmis lakana kuin metritavarana myytävää kangasta:D)
 Haisuli  on pojan suosikki!
Hyvitykseksi heidän mokasta eli liikaa veloitetusta hinnasta sain valita keittiöpyyhkeen ja tälläisen valitsin:) Jäi todella hyvä mieli!

 Ja niinhän siinä kävi että sormet syyhysivät päästä Viidakkomuumeihin käsiksi! Olen niin ihastunut tuohon essumekkoon, että sellainen siitä syntyi:) Käyttäjästä ei tosin tietoakaan, vaikka poika sitä innoissaan hypistelikin ja halusi kokeilla...On sitä mieltä että ihan hyvin voisi sitä käyttää! No juu, mutta äiti ja isä sanoivat EI ;D
 Mekko on kokoa 86. Vuoritettu kokonaan puuvillakankaalla. Pituus olalta n. 42cm ja leveys kainalon alta n. 60 cm
Takana kaksi nappia. 
Lähtee uuteen kotiin hintaan 25€ (sis.pk)

2 kommenttia:

  1. Ihana kangas ja hieno mekko. Pitäs varmaan itekkin kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Kyllästyttää jo nuo poikien ompelukset, tytöille olis vaik mitä kivaa ommeltavaa;) Vaikka kai niihinkin kyllästyis jos niitä vaan tekis... Kiva että olit löytänyt blogini ja jättänyt kommenttiakin:)

    VastaaPoista