Tervetuloa seuraamaan Puolamäkeläisten elämää!

tiistai 17. toukokuuta 2011

T-paitoja, kukkaroita ja huutista...

Olen urakoinut innolla kesäksi t-paitoja ja vielä on urakoitavia kankaita vinot pinot;) Ja yhtään t-paitaa ei oikeesti tartteis... Mut eihän niitä malta olla ompelemattakaan! Jotain tosin oon tehnyt ihan myyntiinkin asti, niitä laittelen myöhemmin tänne esille. Olen siis jäänyt aivan totaalisen koukkuun kaikkiin noihin ihaniin ja värikkäisiin kankaisiin! Jo viime kesänä laskin että t-paitoja on pojalla yli 40! Mikähän mahtaa olla tämän kesän saldo, kun näitä tulee vaan lisää ja viime kesäisistäkin suurin osa mahtuu vielä päälle... Jotain olen tosin laittanut huuto.nettiin myyntiin! Jostain on vaan luovuttava... niin voi tehdä taas pari tilalle;D
Kuvan t-paidat kaikki kokoa 92. Kankaat Metsola, Ikasyr ja Tiritom. 
Kaava oma.

Tilasin tekstiilitusseja Merkitse.fi-nimisestä yrityksestä, samalla tilasin muutamia "Puolamäen Väki"-nimikointinauhoja. Näillä tusseilla poika sai piirtää kankaalle. Poika on sellainen tikkari fani, että söisi vaan tikkareita ja tikkari on muutenkin hyvin yleinen vastaus kysymykseen kuin kysymykseen;) No kankaallekin piirteli sitten yllätysyllätys TIKKAREITA!!!:D Hienoja tulikin!
Tämä oli mielestäni ehdottomasti hienoin tikkari !

Niistä ompelin tälläisiä tikkari-kukkaroita! Toinen meni mummille äitienpäivälahjaksi ja toinen mummo sai sellaisen nimpparilahjaksi! Kukkaron kehykset tilasin täältä ja ohjeen kukkaroon bongasin täältä. Aivan mielettömän hyvät ohjeet:)
Tässä vielä kukkarot toiselta puolelta!

 Aiemmin olin jo tehnyt tämän kukkaron. Kangas on samaa kuin tässä mekossa.
Ja kukkaron toinen puoli... Tykkään tuosta kankaasta!


Ja kuten jo aimmin mainitsinkin huutikseen on mennyt vaatetta, kenkää, tavaraa... Sinne pääset vaikka  tästä
Enemmänkin olisi myytävää kun vaan jaksais kaikki kuvata ja naputella myyntii... Mm. nämä kaikki alla olevat ovat siellä NYT huudettavana!4 kommenttia:

 1. Kiitos kukkaroideasta, näitä teenkin lahjoiksi tarhantädeille! Ohjeet oli kyllä tosi selkeät, eli ei muuta kun kehyksiä tilaamaan :)

  VastaaPoista
 2. Eipä kestä;)
  Siis tuo kukkaroiden tekeminen on ihan naurettavan helppoa - OIKEESTI!!! Ainoa vaikeus on mielestäni tuossa kun ne kehykset puristetaan kiinni siihen kankaaseen... Hankalaa saada siististi ja tasaisesti ja ilman että kehykset vääntyilee muodottomiksi:D Mutta kai sitäkin täytyy vaan harjoitella... Täytyis itsekkin tilailla noita kehyksiä lisää, halvin paikka mistä löysin on tuo Sinelli. Jos jollain tiedossa joku hyvä(=halpa) paikka niin saa vinkata;)!!!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihania paitoja. Kankaita ei koskaan ole liikaa. Minäkin niitä aina tilailen, vaikka edellisiäkään en vielä ole vaatteeksi asti ehtinyt ompelemaan.

  Kukkari idea on myös hyvä. Mulla odotteleekin jo pari kehystä ompelijaansa :)

  VastaaPoista
 4. Totta on että kankaita ei ole koskaan liikaa vaikka joka paikka niitä tursuaakin:D Kauheeta miten ei edes mitä kaikkea iteltä löytyy ja sit vaan tilailee aina uutta! Pirullisia nuo kaikki ihanaakin ihanammat kankaat mitä ei vaan voi vastustaa;)
  Kukkaroita vaan innolla tekemään, sekin koukuttaa kivasti:D Löysin muuten kirpparilta yhtenä päivänä aivan mahtavan hienoa kangasta ja just noihin kukkaroihin! Täytyykin muistaa kuvata kangas ja laittaa tänne esille:) Oikea löytöjen löytö!!!

  VastaaPoista