Tervetuloa seuraamaan Puolamäkeläisten elämää!

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Pääsiäislöytöjä ja vähän jouluakin...

 Kävin sattumalta Anttilassa ja ihan vaan meikkivoidetta ostamassa... Päätinpä kuitenkin kiertää koko kaupan ja kas mitäs sieltä löytyikään;) Kaikki pääsiäistavarat - 90% alennukselle!!! No eihän niitä sinne kauppaankaan voinut jättää lojumaan. Tuleehan se pääsiäinen ensi vuonnakin!

Muoviset ruohot 1€/kpl (norm. 9,95) Tykkään laittaa ehdottomasti oikeetkin ohrat aina pääsiäiseksi kasvamaan, mutta nämä ovat oivalliset viileään ulkoeteiseemme jossa ei oikeat ruohot vielä pääsiäisen aikoihin voisi millään menestyä. Noista "ruukuista" en hirveästi (=yhtään) välitä, mutta nehän saa helpsoti tuunattua!

Mansetit joissa kukkia, munia ja pupu 0,40€/kpl (norm. 3,99€) 
Tykkään näistä!

 Loikkivat puput 0,40€/kpl (norm. 3,99€) Hauskat!

 Muoviset pajunoksat 0,50€/kpl (norm. 4,99€). Nämä myös samaiseen ulkoeteiseen aivan erinomaiset!!! Näistä tykkään ihan erityisen paljon ja olen tälläisiä monesti kaupassa hiplaillutkin, mutta normaalihinta on mielestäni aika kova... Kuvassa on siis 4 oksaa. (Normaalihinnalla siis 20€:lla pajunoksia!!!! HUH HUH...)

Kangaspuput 0,50€/kpl (norm. 4,99€) Ovat luonnossa kivemman näköiset kuin kuvassa! Pupujen korkeus 12cm. Meidän 2-vuotias pupufanikin oli innoissaan äidin löydöistä:)

 Purkillinen munia 1,30€ (norm.12,95€) Nämä on hauskasti kuvioitu puun näköiseksi vaikka ovatkin jotain ihan muuta materiaalia... Ostin myös paketin lautasliinoja (0,20€) ja jättipussillinen sulkia vitsojen koristeluun (0,20€).

Ja jottei joulukaan täysin unohtuisi... Kodinykkösestä löysin 2€/kpl (norm. 12,95) Ekovillaiset sydäntyynyt. Hintalapussa lukee istuintyyny ja siinä hommassa varmasti ovatkin ihanan lämpimät. Tosin uskon että nämä pääsevät meillä kuitenkin ihan koristetyyny käyttöön. Sydämen korkeus 30cm.

Muutamat ompelujutut ovat viittä vaille valmistumaisillaan ja niitä toivottavasti jo seuraavassa postauksessa! 

P.S. Olisin HYVIN HYVIN HYVIN kiinnostunut tietämään lukeeko tätä blogia KUKAAN (vai onko tämä vain yksinpuhelua...) Joten jos vierailet täällä niin jätäthän kommenttia / viestiä:) KIITOS!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti