Tervetuloa seuraamaan Puolamäkeläisten elämää!

lauantai 7. toukokuuta 2011

Liikennemerkkejä siellä ja täällä...

Uusimmassa Ottobressa oli kivat liikennemerkkihousut ja niistä innostuneena väkersin pojalle shortsit ja samaan sarjaan t-paidankin. T-paita tuli vähän vahingon kautta, kun sen enempiä mitään ajattelematta askartelin kaikki liikennemerkit mitä arkilla oli... Mutta ihan kiva niin nyt on samaan sarjaan myös paitakin! Tykkään nimittäin tehdä settejä! Aina on takuuvarmasti ainakin kaksi vaatetta jotka sopivat yhteen:D
T-paita on kokoa 92. Kaava on oma. Edessä "ajorata" menee suoraan kuten shortseissakin...  
Takana "ajorata" vinossa, kun housuissakin kurvittelee... Liikennemerkit sommittelin hyvinkin sattuman varaisesti! Toisessa hihassa myös yksi liikennemerkki.
Shortsit tehty hyvinkin orjallisesti ohjeiden mukaan! Ehkä vähän liiankin... Tykkään nimittäin aina tehdä vähän jotain "omaa", mutta tässä sitä ei ollut yhtään!Paitsi vyölenkit jäi pois, mutta sekin vain laiskuuttaani:D
Ja housut takaa... Kankaana käytetty omista varastoista löytynyt jämäpätkä! Vaikutelma sellainen pellavaisen "löprö" (ja rypistyvä!!!)Mut aika kivat sellaiset rennot kesäpökät:)


Sivussa pieni tasku ja parkkipaikan merkki. Vähän niinkuin tavaroiden parkki;D   

Meillä asuu Ponsse-fani! Poika sai 2-v lahjaksi mummilta oman Ponssen ja se on ollut siitä lähtien lempilelujen joukossa! No pitkään olen miettinyt Ponsse-paidan tekemistä ja nyt se syntyi vihdoin ja t-paita mallisena. Syksyllä sitten vasta pitkähihaista;)

Ponsse-paita kokoa 92. Kaava oma. Materiaalina musta Eurokankaan trikoo ja keltaiset resorit Royal-tuotteelta. Samoja käytetty myös logossa.
Ponsse-logon tein kaksipuoleisen liimaharson avulla. Ja pieni Ponsse-fani tykkää <3 T-paita kelejä odotellessa... Eikä taida olla enää pitkä matka siihen! Ihanaa:)
   
Tässä vielä kaikki yhteiskuvassa! Hyvin sopii Ponssepaitakin shortseihin:)  


Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!!!

4 kommenttia:

 1. Ihania! Minä näitä liikennemerkki housuja ihailin jo Ottobressä, hauska idea!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kommentista! Ja VIHDOIN se ensimmäinen lukija:D Nuo liikennemerkit on vaan sellasta askartelua ja näpertelyä... Ihan heti perään ei jaksais toisia samanlaisia tehdä!

  VastaaPoista
 3. Taisi kaatua tuo minunkin toteutaminen tuohon, että sisälsivät liikaa näpertelyä, mutta varmasti olivat vaivan arvoiset ja pitäjä tykkää :)
  Ja eihän näin taidokasta blogia voi olla seuraamatta. Kyllä niitä lukijoita sieltä tulee lisääkin :) Itsesäkin alkuun tuntui, että "höpöttelen" vain itsekseni, mutta siitä se lähtee!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Saija kannustuksesta:) Eiköhän tää tästä lähde, nyt oon ainakin jo IHAN koukussa!!!

  VastaaPoista