Tervetuloa seuraamaan Puolamäkeläisten elämää!

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Muumikassi ja pari tuunausta

Muumikasseja olen tehnyt aiemmin lahjaksi useammallekin pienelle ja tietysti omalle pojalle! Nyt tein yhden kassin ihan tilauksesta pienelle Millalle :) Tää on sellanen aika kätevän kokoinen kassi johon mahtuu just sopivasti vähän vaihtovaatetta, vaippaa ja muuta tarviketta!

 Toisella puolella Millan nimi ja pikku Myy, molemmat on Finlaysonin Viidakkomuumi kankaasta.
Kirjaimet on kiinnitetty ensin kankaalle silitettävällä liimaharsolla ja sitten tikattu läheltä reunaa kiinni. Helppoa ja nopeaa ;)

 Toinen puoli kassista on ihan perus Viidakkomuumi-kangasta. Viidakkomuumi kun on niin ohutta puuvillakangasta niin siksi on taustalla samaa napakampaa vihreää kangasta kuin kassin toisella puolella!

Sitten vähän tuunausosastoa... Ystäväni oli löytänyt kirppikseltä lapsilleen tälläisen Valtran Traktori-paidan ja Dora-paidan. Molemmat kuitenkin väärää kokoa, joten ei kun tuunaamaan... :)


 Kuva silitetty paitaan kiinni samalla liimaharsolla kuin Muumikassin kirjaimet!
Paitana ihan KappAhlin perustrikoo. Kiva tuli ja uskon että tästä tulee pienen traktorimiehen uusi lempipaita :)

 Ja sitten Dora-paita. Tässä sama systeemi kuin traktoripaidassa ja paitana myös KappAhlin perustrikoo. Kivoja paitoja tuli!


Omalle pojalle tein tälläisen jo viime talvena! Tässä käytetty vanhaa pieneksi jäänyttä Valmetin t-paitaa, joka oli hyvin rakas... Tässä trikoopaitakin on omaa käsialaa! Vielä pari traktoripaita-aihiota odottelee kaapin uumenissa tuunausta...

Ja sitten hiukan herkkuja... Meidän pihalta löytyy yhtä sun toista ja tällä kertaa se yllätti iloisesti suurehkolla kanttarelli esiintymällä:) Varsin iloinen yllätys! Toivotaan että ensi syksynä ilmaantuuvat samaan paikkaan ;)
Olen aivan onneton sienien tunnistamisessa, siksi en uskalla ikinä muuta kerätäkään kuin kanttarellejä, joten niiden löytyminen on aina varsinainen onnen potku!
Nam, nam mitä herkkua!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti