Tervetuloa seuraamaan Puolamäkeläisten elämää!

perjantai 2. syyskuuta 2011

Kissamekko pikkuneidille

 Ystävän tyttö täytti 4 vuotta ja mikäs olisikaan oivallisempi syy ommella taas jotain suloista ja ihanan tyttömäistä :) Eli tälläisen kissamekon sai Veera 4-vuotta!

Kangas on kierrätyskangas eli vanha lakana, kuin myös helman pinkki kaitale. Molemmat ostettu paikallisesta Kontista :)

Mekko on kokoa 116 ja kaava oma.
 Kissakankaan ja pinkin kaitaleen väliin laitoin pitsinauhan joka kivasti "häivyttää" muuten tuon melko rajun kontrastin!
Rakastan yksityiskohtia! Vuoreen tuli pieni hiirulainen pitämään kiinni kokolappua ja "Tämä on uniikkikappale"-merkkiä! Merkit on tilattu Royal-tuotteelta ja hiirulainen on leikattu kissakankaasta.
 Kangas siis vanha lakana, joka oli keskeltä kulunut, mutta reunoilta sai vielä oikein hyvää käyttökelpoista kangasta! On se vaan tuo Kontti ihan mahtava "kangaskauppa" ;)
 Sitten tuntui että jotain se mekko vielä kaipaa... Joten ei kun kukkia väkertämään! Idean näihin sain jostain vanhasta Suuri Käsityölehdestä ja sitä vähän soveltaen syntyi kukkia.  
 Päädyin tähän ruskea-pinkkiin kukkaan, mutta seuraava ongelma oli että mihin kohtaa sen kiinnitän, helmaan, rintaan... vai mihin!!!! Ongelma on ratkaistu niin että ompelin kukan taakse rintaneulan neulan joten nyt sen paikkaa voi vaihdella tai siirtää sen vaikka hattuun tai laukkuun tai... mihin vaan :)


***   ***   ***   ***   ***   ***
Ja mekosta vähän toisenlaisiin tunnelmiin eli pojan toppavaatteisiin!

Meille kotiutui tämä KappAhlin Proxtec toppahaalari joka kahden talven perusteella on meidän tarpeisiin aivan loistava! Samalla oli aika katsastaa yhteensopivat talviasusteet ja muutamat jo löytyi:)

Musta sinipallollinen pipo on löytö Lindexin alekopasta, hintaa 3€! Muut hatut ja rukkaset viime talven ostoksia, tosin rukkaset ja autot pipo vielä täysin iskemättömiä!

Tästä on hyvä alkaa tehtailemaan pipoja haalariin sopivaksi. Pari visiota odottaa vaan toteutustaan :)
2 kommenttia: