Tervetuloa seuraamaan Puolamäkeläisten elämää!

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Hiphei, täällä taas!

Täällä ollaan taas pitkän tauon jälkeen! Heinäkuu meni aluksi rattoisasti lomaillessa ja kuun puolivälissä kun palailin töihin niin sitten saikin töitä tehdä ihan urakalla! Nyt on kuitenkin taas palattu normaaliarkeen ja se on kivaa se :)


En ole täällä tainnut vielä mainitakaan minkälaiset työjärjestelyt meillä on, joten tässä pieni selvitys niistä! Nautiskelen vielä siis hoitovapaasta, mutta käyn silti 3 päivänä viikossa töissä (su, ma ja ti). Rakastan (oikeasti!!!) työtäni ja voi kuulostaa oudolta, mutta minulle se töissä käyminen on sellaista "virkistäytymistä", vähän niin kuin harrastaisi jotain mistä tykkää todella! Olen siis varsin onnekas, kun saan tehdä työtä josta pidän ja vielä onnekkaammalta tuntuu se, että saan olla 4 päivää viikossa kotona pojan kanssa ja 3 töissä eli sopivassa suhteessa molempia! Pojankin hoito on järjestynyt niin hienosti, että sunnuntaisin isi hoitaa ja muut päivät mummo ja pappa :)

Loman jälkeen tein sitten kolme viikkoa kesälomatuurauksia eli täysiä työviikkoja... Se on kyllä rankkaa!!! Eipä paljon jaksanut enää illalla ompelukonetta esille kaivella. Vapaa päivinä, sitten kun oli kaikki kotityöt ja pyykkirumbat hoideltu ompelin tilaustöitä eli muumimekkoja on edelleen urakoitu! Niistä en kuvia viitsi laitella, kun nittä olen jo edellisissä postauksissa esitellyt.


Mutta tälläinen Yamaha-paita valmistui serkkuni pojalle 2-vuotis lahjaksi! Poika on siis varsinainen mopopoika ja Yamaha on heillä SE merkki :)

Trikoo on omista kangasvarastoista. Paidan koko on 98. 
Kaava oma.
 "Yamaha"-teksti on tehty ihan normaalista trikoosta, jonka olen silittänyt paitaan kiinni
liimaharsolla. Siis sellaisella jonka toisella puolella on paperi. Teksti on kopsattu
ihan Yamaha logosta, vaikka hyvin peruskirjaimia ovatkin!

Meilläkin mopoilua harrastetaan, tosi eri merkeillä. Suunnitelmissa on kyllä paita omallekin pojalle, tietysti BMW-logolla ;)

Nyt kuitenkin on jo aika kääntää katseet, ainakin vaatteiden puolesta jo tulevaan syksyyn ja jopa talveenkin!
T-paidat ja shortsit saavat nyt siis jäädä ja alkaa mieletön pitkähihaisten ja lahkeistan hamstraus ja ompelu ;D Keväisin minulle iskee aina aivan valtava sisustuskuume, jolloin kotiin on saatava aina uusi keväinen ilme! No syksyisin sitten iskee tämä hulvaton vaatteiden hamstraus. (Teen sitä kyllä ympäri vuoden, mutta syksyisin ihan HULLUNA;DD)

Tälläisiä olen jo hankkinut! Tykkään niin noista syksyisistä sävyistä, kesän kirkkaiden ja räikeiden värien jälkeen... Vaikka ei nämäkään nyt ihan värittömiä ole, mutta eri sävyisiä kuitenkin!


 Kuormuripaita ja farkun näköiset collarihousut Lindex. 
Kaivuri-paita Me&I, ostettu FB:n kirppikseltä. On kuitenkin uusi!
Retropallopaita Kameleont design, tilattu Niilo Ilosta.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti