Tervetuloa seuraamaan Puolamäkeläisten elämää!

torstai 30. kesäkuuta 2011

Muumitakki

Taidan kohta muuttaa bloginkin nimen "Muumilaakson väeksi":D Nykyään kun tuppaa kaikki postaukset sisältävän enemmän tai vähemmän muumeja! Mut onhan ne vaan niiiiin ihania... Vihdoin ja viimein saapui uusi 9m erä viidakkomuumi kangasta, eikä ainakaan yhtään liian aikaisin nimittäin heti pääsi pesukoneen kautta ompelupöydälle! Takkiahan siitä tuli tällä kertaa, tilaustyönä juuri 1-vuotta täyttävälle tytölle :)


  
Etu- ja takakappaleet Finlaysonin Viidakkomuumi-kangasta ja hihat punaista puuvillakangasta!
Takin koko 86. Kaava oma.
Punainen kangas Eurokankaasta ja muumikangas Finlaysonilta.Hupussa seikkailee toisella puolella Niiskuneiti ja toisella puolella Haisuli:)


Hupussa keskikappaleen kohdalla kuminauha kiristämässä reunaa. Tykkään monesti huppareissakin tehdä noin, kun huppu menee silloin jotenkin nätimmin vaikkei kiristäisikään nyöreistä:)


Ja taskut sivusaumoissa! Voi jestas että tunsin itseni tyhmäksi, kun pähkäsin ja pähkäsin että miten toteutan taskut ettei tartteis tuota niin nättiä kangasta tuhota millään taskuilla... No, onneksi tuumailin asiakkaalle tätä ongelmaa ja sieltähän se ratkuisu tuli - SIVUSAUMOIHIN!!! Itselle ei tullut mieleenkään mikään noin yksinkertainen ratkaisu, vaan kaikkea piti taas miettiä sen hankalimman kautta ;D Mutta siis sinnehän ne taskut sivusaumoihin meni ja toiseen kun kurkkaa niin voi nähdä auringon :)

  
Vuori tehty tuosta samasta punaisesta puuvillakankaasta mistä päällipuolen hihatkin. Vuoreen tein hihat tosin vuorikankaasta niin on helpompi pukea ja ei takertele käytössä!


Tuo vedestä kurkkiva pikkukaveri on mielestäni jotenkin tosi hauska:) 
Ja jotenkin sekin oli tänne saatava!

  
Haisuli pääsi povariin...

  
Löysinpäs vielä juuri sopivan värisen Optin vetskarinkin:)
Vetoketju paikallisesta ompelutarvikekaupasta.

Hihansuissa punaiset resorit!

Muut ompelukset ovatkin ihan perus essumekkoa ja t-paitaa, joten niistä jää kuvat nyt laittamatta... Mutta uusia ompeluksia jälleen työn alla, joten ensikerralla ehkä jopa jotain muutakin kuin muumeja ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti