Tervetuloa seuraamaan Puolamäkeläisten elämää!

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Lammasta, sanapelejä ja traktoreita, viidakkomuumeilla höystettynä...

Pääsiäinen oli ja meni. Ja vau miten mahtavat ilmat sattuikin:) Meillä pääsiäinen meni mukavasti mukavassa seurassa, kun miehen sisko oli täällä miehensä kanssa käymässä. Syötiin hyvin, seurusteltiin ja päästiin jopa pitkän tauon jälkeen pelailemaan sanapelejä. Niitä pelattiinkin ennen aamusta iltaan, mutta nyt kun on pikku"apuri" sanoja sekottelemassa niin on pelit jätetty suosiolla siihen, kun mestari on unten mailla!


No ainahan sitä jossain välissä ehtii vähän ommellakin ja tälläisiä kesäisiä juttuja niistä syntyi...

 Metsolan traktori joustofroteesta shortsihaalari. Saas nähdä tuleeko tälle käyttöä... En ole hirveästi suosinut haalareita, vaikka ne niin kivoilta muilla näyttääkin. Nyt varsinkin kun  kesällä varmasti alkaa pottailu harjoitukset ihan urakalla niin pitää olla helpot vaatteet että osaa poitsu ne itsekin riisua! Mutta eihän sitä toisaalta tiedä vaikka tästä tulis ihan kesän lempparivaate;) Koko 92.


 Haalarin alle tarvii tietysti t-paidan... Trikoo on kierrätetty omasta vanhasta, mutta hyvin vähän käytetystä poolopaidasta! Paitaan ompelin vielä rivin traktoreita niin ei ole ihan niin tylsännäköinen  jos käyttää pelkästään;) Traktorin kuvat on siis tuosta metsolan traktorikankaasta leikelty... Koko 92.

 Traktori joustiksesta vielä ihan peruspaita... Koko 98.

 Ja ihanaa... Vihdoin "pääsin" ompelemaan mekkoa:) Kaverin tytölle ompelin lahjaksi mekon Finlaysonin viidakkomuumi-kankaasta. Pitkään olen himoinnut ommella jotain tyttömäistä, kun aina vaan tuolle pojalle ompelee. Ja ne alkaa jo tympäistä... Mutta onneksi keksin että eihän sitä kaikkea tarvitse aina omalle lapselle vain tehdä;) Tähän meinasin vielä tehdä kaveriksi kesäisen lierihatun, vois olla aika kiva! Hatun kaavaa täytyy vaan vielä vähän mietiskellä ja hioskella;) Mekon koko 86.

 Tässä vielä kuva mekosta takaa. Mekko on siis niin sanottu essumekko eli takaa auki. Kaavan olen itse tehnyt, koska haaveissani on että joskus voisin näitä tehdä jopa myyntiinkin asti!


2 kommenttia:

  1. Kivoja ompeluksia! :) Tulin vastavierailulle, eikä tämä jää viimeiseksi vierailuksi. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja vastavierailusta! Tervetuloa uudelleen:)

    VastaaPoista